Groep 2

Welkom op de groepspagina van groep 2!
De leerkracht van groep 2 is juf Diana. Zij is te bereiken middels d.ophorst@hetprisma.nl   en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

BERICHTEN

25 apr 2018 - Plusmap groep 8 - les geven aan de kleuters
Tussen de voorjaars- en meivakantie is het project voor de Plusmap leerlingen van de groepen 6/7/8: Ontwikkel een les voor de kleuters wat te maken heeft met het thema Kunst. Groep 8 heeft hierop besloten om aan de slag te gaan met kleurtjes en moeilijke sommen. Radjenie en Sam-Yi hebben zelf een kleurplaat gemaakt met daarin allemaal uitkomsten van sommen tot 10. Als de kinderen een som hadden uitgerekend moesten ze in het schema kijken welke kleur hoorde bij die uitkomst en op die wijze werd de kleurplaat ingevuld. Goed gedaan!

23 apr 2018 - Schooltuintjes 20-04-2018
Preview foto De tweede vrijdag voor de schooltuintjes. 

 

We hebben geleerd dat planten communiceren door middel van geuren, sommige planten ruiken zelfs naar drop! Kom je in onze tuintjes ruiken? 

 

Ook hebben we groentes gezaaid, hopelijk gaan deze snel groeien dat deze bakken ook leuk eruit zien. 

 

Als klapper op de vuurpijl hadden de tuinmannen van Buitensfeer eitjes, rupsen en poppen meegenomen van Koolwitjes! We hebben nu een eigen vlinderkweekbak in de klas staan! 

We kunnen nu goed zien en ontdekken hoe rupsen veranderen in vlinders! Uiteraard laten we de vlinders meteen vrij als ze verpopt zijn.


20 apr 2018 - Diana Ophorst
Maandag 23 september start op 't Prisma groep 2 als aparte groep.

De oudste kleuters uit de groepen A en B komen samen in de nieuwe groep.

We delen het lokaal met de buitenschoolse opvang.

In de vorige week zijn er al heel wat materialen verhuisd en waren we al bezig met het inrichten van het lokaal.

Er zijn afspraken gemaakt en praktische zaken zijn geregeld.

We hebben er erg veel zin in!