Groep 5

Welkom op de groepspagina van groep 5!
De leerkracht van groep 5 is juf Nienke. Zij is te bereiken middels n.verwijmeren@hetprisma.nl en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

BERICHTEN

17 okt 2018 - Dood, levend of levenloos?
Bij de Naut lessen hebben we geleerd over wat in de natuur "dood, levend en levenloos" is. En hoe kan je nou beter over de natuur leren dan deze ook echt op te gaan zoeken op ons schoolplein. Het was gelukkig een heerlijke herfstdag vrijdag 12 oktober. We hebben genoten!

28 sep 2018 - Storky in de klas!
Preview foto Storky, de mascotte van ADO kwam op vrijdag 28 september langs in de klas om gratis kaartjes voor ADO - fc Groningen uit te delen. Natuurlijk hebben we nog even een groepsfoto gemaakt!

28 sep 2018 - Crea en soemo
We hebben een mix gemaakt tussen soemo en kunst! De kinderen moesten een zelfportret maken van papier en zichzelf daarbij 4 complimenten geven. Wat een mooie resultaten. 

14 sep 2018 - School op Seef!
Preview foto Vrijdag 14 september was de eerste School op Seef! les van dit schooljaar. We hebben geoefend met fietsen, remmen, sturen en stoppen. Super knap gedaan allemaal!

31 aug 2018 - We zijn begonnen
De eerste week in groep 5 zit er alweer op! Na de nodige opstartprobleempjes zijn we weer hard aan de slag gegaan met rekenen, technisch lezen en spelling. Ook hebben we een foto van onze vakantie getekend en de eerste reflectiegesprekken zijn ook al gevoerd. Wat een heerlijke eerste week!