Groep 7

Welkom op de groepspagina van groep 7!
De leerkracht van groep 7 is juf Ilse. Zij is te bereiken middels i.hermans@hetprisma.nl  en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

 

BERICHTEN

04 dec 2018 - Kruidnoten bakken
Preview foto Vandaag hebben wij lekkere kruidnoten gebakken. We moesten ook zelf het deeg kneden en dat was nog wel een klusje.

12 nov 2018 - Surprises
Preview foto Vandaag hebben we in de klas lootjes getrokken voor Sinterklaas. Nog even alle informatie daarover op een rijtje (dit is ook al in de klas besproken):

- Je maakt een leuke surprise voor degene van wie je het lootje hebt (geen viezigheid)

- In de surprise zit een cadeautje ter waarde van €5,-

- Bij de surprise zit een gedicht, van minimaal 8 regels

- De surprises worden op dinsdag 4 december tussen 14.30 en 15.00 uur ingeleverd

 

Heel veel plezier en succes met knutselen!


06 nov 2018 - Sportmiddag in de Schilp
Preview foto Afgelopen maandag hebben wij een leuke sportmiddag gehad in sportcentrum de Schilp. De klas was in 4 teams verdeeld en met deze teams moesten we wedstrijden spelen tegen andere Rijswijkse scholen. We speelden een vorm van korfbal en lijnbal. Het was een leuke en inspannende middag.

 


03 okt 2018 - Start Kinderboekenweek & Mad Science
Vandaag hadden we een leuk begin van de dag. We begonnen in de gymzaal met een toneelstuk over vriendschap, ter opening van de kinderboekenweek.

Daaropvolgend kregen we ook een demonstratie van Mad Science te zien (in het kader van de Grote Wetenschapsdag). Een 'professor' vertelde ons dat er in de natuurkunde allerlei wetten zijn. Ze demonstreerde deze wetten ook d.m.v. diverse proefjes.


19 sep 2018 - School op Seef les
Preview foto Vrijdag 14 september hadden we onze eerste School op Seefles van dit schooljaar. We deden diverse opdrachten waarbij we moesten samenwerken op onze fiets. Zo moesten we tijdens het fietsen een estafettestokje (zo vaak mogelijk) proberen over te geven en ook een bal vangen en weer teruggooien. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn.