Groep 7

Welkom op de groepspagina van groep 7!
De leerkracht van groep 7 is juf Ilse. Zij is te bereiken middels i.hermans@hetprisma.nl  en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

 

BERICHTEN

09 dec 2019 - Sinterklaas
Preview foto Op 5 december hebben we de verjaardag van Sinterklaas gevierd. Iedereen had goed zijn best gedaan om weer een mooie surprise te maken.

In de ochtend zijn we bezig geweest om al deze surprises uit te pakken. In de middag hebben we nog met de klas spelletjes gedaan, zoals levend kwartet en plaatjesbingo. Het was een gezellige dag.

Om meer foto's te zien van de surprises kijk in het fotoalbum.


06 nov 2019 - Sporttoernooi in de Schilp
Preview foto Gisterochtend hadden groep 7 & 8 een sporttoernooi in de Schilp. Er werden wedstrijden gespeeld tegen andere Rijswijkse basisscholen. Elk team moest 3 potjes korfballen en 3 potjes lijnballen. 

Het was leuk om te zien hoe er werd samengespeeld en er ook partijtjes werden gewonnen.


18 okt 2019 - Verhuizing
Preview foto Vorige week mochten we voor één keer op de muren schilderen en tekenen. Inmiddels zijn alle spullen verhuisd. Een aantal kinderen is vandaag al wezen kijken in de klas. Wat een lekker licht lokaal hebben we nu met die glazen deur.

Na de vakantie gaan we met zijn allen van start in ons nieuwe schoolgebouw.


03 okt 2019 - Start Kinderboekenweek
Preview foto Gisteren is de kinderboekenweek van start gegaan. In de klas zijn we begonnen met een online 'escaperoom'. Door het oplossen van verschillende rekenopdrachten en puzzels moesten we erachter komen van welk vervoersmiddel er gebruikt was gemaakt. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn. De komende dagen gaan we meerdere opdrachten doen die te maken hebben met boeken en het thema 'reis mee'.

26 sep 2019 - School op Seef
Preview foto Door een beetje regen laten wij ons natuurlijk niet tegenhouden! Vandaag hebben we de eerste fietsles op het plein gehad. We hebben geoefend met rijden over een obstakel en onze hand uitsteken wanneer we de bocht omgaan. Allerlei dingen die goed van pas gaan komen met ons verkeersexamen later dit schooljaar.