Groep 7

Welkom op de groepspagina van groep 7!
De leerkracht van groep 7 is juf Ilse. Zij is te bereiken middels i.hermans@hetprisma.nl  en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

 

BERICHTEN

03 okt 2018 - Start Kinderboekenweek & Mad Science
Vandaag hadden we een leuk begin van de dag. We begonnen in de gymzaal met een toneelstuk over vriendschap, ter opening van de kinderboekenweek.

Daaropvolgend kregen we ook een demonstratie van Mad Science te zien (in het kader van de Grote Wetenschapsdag). Een 'professor' vertelde ons dat er in de natuurkunde allerlei wetten zijn. Ze demonstreerde deze wetten ook d.m.v. diverse proefjes.


19 sep 2018 - School op Seef les
Preview foto Vrijdag 14 september hadden we onze eerste School op Seefles van dit schooljaar. We deden diverse opdrachten waarbij we moesten samenwerken op onze fiets. Zo moesten we tijdens het fietsen een estafettestokje (zo vaak mogelijk) proberen over te geven en ook een bal vangen en weer teruggooien. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn.