Groep 8

Welkom op de groepspagina van groep 8!
De leerkracht van groep 8 is juf stephanie. Ze is te bereiken middels  s.timmermans@hetprisma.nl en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

BERICHTEN

02 nov 2018 - Samenwerken
Preview foto We hebben vandaag op een creatieve manier geoefend met samenwerken. We zijn namelijk samen verantwoordelijk voor de groep, voor de materialen, voor de communicatie, voor elkaar en nog veel meer. 

Omdat we altijd kunnen leren hoe we met elkaar omgaan hebben we vandaag een andere samenwerkingsopdracht gehad. 

 

We moesten alle stoelen bij elkaar schuiven en hier met zijn alle op gaan staan, de juf haalde dan één voor één de stoelen weg. We stonden nog maar op 7!! stoelen. 

De volgende keer proberen we natuurlijk om op 6 stoelen te eindigen, zo leren we steeds beter communiceren met elkaar. 


01 nov 2018 - Boekbesprekingen
Preview foto We hebben de spreekbeurten eens anders gedaan dan anders namelijk: een boekpresentatie. Hiervoor hebben we een aantal succescriterea opgesteld met zijn allen en dan thuis een presentatie maken. De juf had gezegd dat het liever geen powerpoint moest zijn, zodat wij creatief moesten gaan denken. 

 

Helaas heeft de juf niet overal foto's van gemaakt, maar de foto's die erbij staan spreken voor zich! 


29 okt 2018 - Hoe is de overgang van groep 8 naar het VO
Preview foto Sherana is voor de vakantie bij ons in de klas geweest. Zij heeft ons verteld over de overgang van groep 8 naar de middelbare school. 

Bedankt Sherana dat je dit bent komen doen en dat wij onze vragen hebben mogen stellen!


25 okt 2018 - Rondleiden
Preview foto Wij hebben studenten van de PABO rondgeleid op onze school. Zij kwamen kijken en leren hoe wij werken met binnen daltononderwijs. We vonden het erg leuk om te doen en de juf was super trots op ons! 

11 sep 2018 - Woordlijsten blok 1
Preview foto Hieronder vindt u de woordlijsten van blok 1. 

 

Woordlijsten blok 1 Week 1 

Woordlijsten blok 1 week 2 

Woordlijsten blok 1 week 3