Groep a

Welkom op de groepspagina van groep 1/2A!
De leerkrachten van groep 1/2a zijn juf Lotus en juf Angelique. Zij zijn te bereiken middels l.breustedt@hetprisma.nl  a.valstar@hetprisma en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

BERICHTEN

13 apr 2018 - Schooltuintjes
Preview foto Vandaag zijn we begonnen met de schooltuintjes! Wat krijgen we er vieze vingers van, maar wat is het leuk om te doen. 

We hebben vandaag in onze melkpakken zaadjes gepland van de courgette en van de Oost-Indische kers. Deze mogen eerst in onze klas groot worden. 

 

Buiten kunnen we al wel de twee appelbomen en de aardbeien plantjes bewonderen. Hopelijk kunnen we snel van ze proeven. 

 

Volgende week maken we kennis met geuren en gaan we andere bakken inzaaien. Ook hebben we nog schoenendozen nodig! 

 

Tuinmannen van Buitensfeer enorm bedankt voor de leuke les vandaag! 

 

Bekijk alle foto's in het foto-album.

 

                                        

                             


14 feb 2018 - Muziekles
Preview foto De kleuters kregen muziekles van een vakdocent. Liedjes leren, muziek maken met verschillende instrumenten en oefenen met ritmes vonden wij erg leuk!

10 apr 2017 - Thema Dino
Preview foto Tijdens het super spannende thema dinosaurussen ontdekken we alles over het werken als archeoloog. We gaan zelf aan de slag met een kwast en truweel en graven fossielen op. Er is zelfs een echte archeoloog in de klas geweest en heeft zijn vondsten met ons gedeeld.