Groep c

Welkom op de groepspagina van groep 1C!
De leerkrachten van groep 1C zijn juf Marjet en juf Lotus. Zij zijn te bereiken middels m.bruininga@hetprisma.nl en l.breustedt@hetprisma.nl en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

BERICHTEN

04 jun 2019 - Waterspelletjes
Preview foto Het einde van ons water project kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en omdat vandaag het zonnetje scheen, zijn we in de middag met alle kleuters buiten gaan spelen met water.

We hebben een race gedaan met water in een soeplepel, met eetstokjes dopjes uit het water gevist, modder gemaakt, in en uit de sloot gesprongen, gekeken of iets drijft of zinkt en nog veel meer. Vraag het maar eens na bij uw kind. Het was een heerlijke middag en we hopen op nog heel veel zonnige dagen, waarbij we lekker met water kunnen spelen buiten.


30 mrt 2019 - Bezoek van een archeoloog!
Preview foto Op vrijdag hadden we een echte archeoloog op bezoek in de klas!

We zijn al een aantal weken met het project De archeoloog en Dinosaurussen aan de slag, dus de kinderen vonden het prachtig. We hebben geleerd dat je de resten van een echt kasteel kunt opgraven en dat het skelet van de koning ook is gevonden. En daarna mochten de kinderen zelf scherven onderzoeken en raden van welk voorwerp ze afkomstig zijn. Wat een geslaagde ochtend!