Plusklas

Welkom op de groepspagina van de plusklas!
De leerkracht van de plusklas is juf Nienke. Zij is te bereiken middels n.verwijmeren@hetprisma.nl  en daarnaast via de schooltelefoon.

 

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen. Ook kunt u hier handige links en belangrijke data in de agenda vinden. 

BERICHTEN

21 feb 2019 - Eindpresentaties groep 6/7/8
Op dinsdag 19 februari vonden de eindpresentaties van dit blok plaats. De leerlingen hebben hun eigen onderwerp mogen uitkiezen. De opdracht was om je hier in te verdiepen en een presentatie voor te bereiden met zo weinig mogelijk PowerPoint-hulp. Dat laatste is niet bij iedereen even goed gegaan, maar over het algemeen was het een erg geslaagd project!

18 dec 2018 - Presentaties Plusmap
Dinsdag 18 december was de laatste Plusmap bijeenkomst van 2018. Tijd voor eindpresentaties van dit project! Groep 4 en 5 hebben een muurkrant gemaakt over een eigen onderwerp, groep 6 t/m 8 heeft de droogte in Nederland van de afgelopen zomer onderzocht, en welke oplossingen daar dus bij kunnen horen. 

Wat een goede presentaties hebben we gezien!

 

presentatie groep 6

presentatie groep 7

presentatie Lisa groep 8


22 okt 2018 - Eerste blok Plusklas
Het eerste blok van de Plusmap-lessen zitter er alweer op! We hebben vooral rustig aan opgestart met het werken aan de Plustaak. Maar in de laatste les hebben we ook gekeken naar hoe goed ons geheugen nou eigenlijk werkt. En dat gaf heel wat "aha-momentjes"!